onsdag 21 oktober 2009

feberfritt, ett litet tag..

Ja, Hugaligen! I morse när jag gick upp kändes det bra, bergis feberfritt. Trodde jag. Jag masade mig ut på en promenad, mamma var redan ute och gick så jag mötte upp henne och gick en sväng. Men fy sjutton vad trött jag blev. Nu sitter jag här i soffan igen och känner mig helt slö och ögonlocken håller på att ramla ner.. Men, men. Känslan av feberfrihet i morse var ju positiv. Nu blir det nog bara bättre.. Hoppas jag...

...För på lördag är det ju dags för spelningen på Warfsholm. Jag ska ju egentligen skriva Högskoleprovet på lördag på dagen inne i stan. Men t.o.m. får försöka att se mina begränsningar. Jag kommer aldrig att orka med både spelning och högskoleprov i det här skicket. Hade jag vart 100-procentig kanske det hade gått. Men sen dessutom en eventuell träningsmatch på söndagkväll i stan mot ett fastlandslag i innebandy skulle få mig att gå på knäna.. Nä, jag hoppar provet denna gång och tar det i vår igen helt enkelt. Jag känner mig ju inte ens motiverad att plugga just nu ändå när jag trivs så bra på jobbet..

Nu är det dags för mer vila innan det är dags för att gå till mamma och pappa och äta mat. Efter det måste jag nerförbi hallen en sväng för ett utvecklingsamtal med innebandyn.. Det får bli vad det blir, men med vila nu kanske det funkar..

Men allt funkar ju nuförtiden när jag har min man vid min sida. Alldeles snart 1 år.

Ses..

3 kommentarer:

  1. Ja första året av många min älskling :-D

    SvaraRadera
  2. Åh ni är så fina! Blir alldeles glad.

    SvaraRadera
  3. Bra spelning! Kul att se dig igen men trist att du ej hade tid att prata.

    Puss kram J

    SvaraRadera