tisdag 29 september 2009

Javisst är gamla Emilia tillbaka!



Javisst är gamla Emilia tillbaka..
I sin bästa form på länge om jag ska vara riktigt ärlig.
Och kaffe dricker hon, precis lika mycket som förr!! ; )


Jobbet är bara helt underbart att vara tillbaka på. Än så länge fungerar det över förväntan och det känns bara så himla bra att se de gamla välbekanta ansiktena igen. Och del kommer faktiskt ihåg mig, det värmer i hjärtat..


Innebandyn rullar på bättre än någonsin. Jag har ju alltid haft höga krav på mig själv när det gäller innebandyn och det var skitsvårt i början när jag ännu inte fått in tekniken och bollkänslan. Det var ofta man var beskviken på sig själv efter träningarna.
Det mesta kan ännu självklart bli mycket bättre, men kurvan går uppåt och eftersom jag nu kommit längre upp på formkurvan känns det också roligare. Igår spelade vi träningsmatch och förlorade med 5-3. Men vi spelade mot killar som var födda runt 95, och att bara förlora med 5-3, är ju faktiskt kanon. Och resultatet var egentligen det sista vi brydde oss om igår(och det säger jag inte för att vi förlorade), för sånt spel som vi hade igår, det har vi aldrig haft förrut. Och dom som såg oss harva förra säsongen vet precis vad jag menar.. Hela laget har gjort fantastiska framsteg! Och vet ni..? Jag gjorde ett skitsnyggt assist.. =)


Imorgon bitti blir det inventering i Hemse. Vi ska börja 06.00. Jag bör alltså åka från Klinte 05.30.. Wohoo! Det blir bare till å bite ihop!

Sen har jag jobb torsdag, fredag här på hemtjänsten. Jga har faktiskt fått in måndag, tisdag, torsdag, fredag den här veckan. Det känns bara så bra!


På torsdag innan jobbet (jag börjar 11.30) ska jag göra något jag aldrig gjort förrut.. Jag ska på sånglektion hos bandet "Deja vu"s sångerska. Hon ska vara en jättehärlig människa som sjunger som en gudinna. Hon brukar t.ex. riva av Marlena Ernmans "La voix" med sitt band. Det ska bli så otroligt roligt att ta sånglektioner av en tjej som sjunger samma musik som jag gör med mitt band. Jag kan bara tänka mig hur mycket det finns att lära av henne. Men det är ju lite nervöst såklart! Jag får väl skriva en rad om hur det gick.. '


Eftersom jag ska upp 04.30 imorgon så är det hög tid att gå i säng.. Fredrik kommer väl och kryper ner efter träningen..


Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Oj du ser strålande ut.
    Ja alla gör vi saker som man får ångra. Detta gäller även mej.
    Puss Kram J

    SvaraRadera